06-08-2017 Ekeren

Na weken van kwakkelweer, belooft het vandaag een zonnige dag te worden. Er zijn een aantal buddies op verlof, ziek of bezet, dus trekken we niet naar Zeeland, maar maken een relaxe duik in Ekeren.

Nadat Dirk zijn AOW heeft behaald, wil hij toch nog wat oefenen op navigeren. Dus vandaag is daar ideaal voor! Coördinaten worden besproken, extra tips worden gegeven en dus maken we ons klaar om te water te gaan. We vertrekken naar rechts en snuisteren in het ondiepe daar, we zien verschillende scholen kleine visjes en een karper. Het zonlicht speelt er tussen de planten een geeft heel mooie effecten... We willen uiteraard ook aan de overkant kijken naar de snoekjes, dus steken we de put over. Ook daar zien we direct scholen visjes, de snoekjes die zich tussen het groen proberen wegsteken of zelfs jagen op die kleine visjes. De zon speelt ook hier mooi tussen al het groen, dit is echt genieten!

We komen na een half uurtje een grote snoek tegen, die hangt in 'the blue', wij kijken naar hem en hij kijkt naar ons 😉 Wat later komen we nog één tegen, deze is ongeveer half zo groot. Onze duik kan echt niet meer stuk! 🙂

Na een uur komen we boven aan het platform en tot onze verrassing staat Ann er te wachten. We vullen onze logboeken in, smullen ve ijsje en van rijsttaart en zo is deze zondag toch ook weer te snel voorbij.

No Comments Yet.

Leave a comment

You must be Logged in to post a comment.