09-02-2017 Nemo33

De eerste duik van 2017 is een feit. We hebben deze niet gedaan in het koude water van Zeeland of Ekeren maar te Ukkel in Nemo33.
Veel is er niet te zien, maar als start van het duikjaar zeker een leuke duik.
Het water heeft een aangename temperatuur en je kan nadien afsluiten met een lekker Thaise schotel in hun restaurant.
Waren van de partij en vormden een buddyteam: Ann, Stijn en Marleen en dan Joeri en Dirk waren het 2e buddyteam. Voor Dirk was het de eerste keer Nemo33.
Er was weinig volk en zelfs zó weinig dat Stijn en Marleen voor de eerste keer de bodem van Nemo voor hunzelf hadden, want de meeste andere duikers kozen ervoor minder diep te gaan. Als buddyteam zetten ze een nieuw record neer, nl. de diepste dans in onze (club)geschiedenis ;p
In Nemo zelf stond een bol, dit is dus een tijdelijk restaurantje waar je al duikend heen kan gaan en een duikende garçon dan je eten brengt.
Donderdagavond was er niemand aanwezig in de bol, maar het moet trouwens een raar zicht zijn, zo zitten te eten terwijl je een duikend publiek hebt.
Na de duik hebben we genoten van een lekkere aperitief, met aangepaste benamingen als Trimix, Nitrox, ... .
Nadien genoten we van onze Thaise schotel en hebben samen onze logboeken ingevuld. We hebben daarna onze Oman clubreis besproken qua kamerindeling enzo,  aangezien we met vijf van het zesdelige reisteam aanwezig waren.
Jammer dat de organisatrice Sabine er niet bij was, wegens verkoudheid, maar de voorzitter kon haar natuurlijk thuis briefen.
De voorpret voor zo een duikvakantie is al de helft van de fun. 😀

 

No Comments Yet.

Leave a comment

You must be Logged in to post a comment.