27-08-2017 Ekeren feestduik

Zondag was het feest, Sabine en Joeri hebben gedurende hun vakantie in Belize elk hun 700e duik gedaan! Daar zal het ook wel een klein feestje geweest zijn, maar dat is geen reden om dit nadien niet samen met de club te vieren. 😉
Er was al een ruime tijd naar een datum gezocht en eindelijk was het zover 🙂
Ze hadden een uitgelezen zondag gekozen, supergoed weer, stralende zon en helderblauwe hemel, dus de omstandigheden boven water waren al super. We waren met een leuke bende, duikers én niet-duikers. Kort samengevat: de mannen hebben gedoken en de vrouwen waren er voor de hapjes en drankjes en als hulpbuddy’s.
Duikende buddy’s waren Joeri, Lino en Dirk en supportteam waren Sabine, Ann, Marleen (deze 3 maken deel uit van het 6-delige Oman-team en wouden zichzelf wat sparen om zeker in Oman geen enkel duikje te moeten missen). Ook  Gitta en Kira met hun 2 schattige honden waren van de partij.
De dames hebben kunnen genieten van een leuke wandeling en tegen dat de mannen uit water kwamen, stonden we hun met zijn allen op te wachten. Aan hun glunderende gezichten te zien was het ook onder water leuk.
We konden het zelf ook zien, al vanop de stijger, het water was heel helder. 🙂
Dus zowel de wandeling als de duik waren geslaagd. Iedereen happy!
Na de duik hebben we dan alles klaargezet voor de receptie, terwijl de duikers zich fatsoenlijk aan het aankleden waren voor het tweede deel van de dag, het feestje.
De hapjes waren van de hand van Sabine, het was allemaal zelf gemaakt en ze waren lekker. Het leek eerder op een lunch dan een receptie, dit met een lekkere cava erbij, het was echt genieten.
Als dessert dan nog een zelfgebakken chocoladetaart, die iedereen zeker wist te waarderen. We konden spreken van een geslaagde zondag. 😀
Misschien was dit wel de laatste duik in onze wateren met zulk een super goed weer....
We hebben dus lang genoten van weer een leuke zondag te Ekeren.

Foto's: Foto's feestduik

No Comments Yet.

Leave a comment

You must be Logged in to post a comment.