28-05-2017 Supporterduik Ekeren

Onze 2 instructeurs gaan oefeningen afwerken voor het OW-brevet. Dus waarom dan allemaal geen duikje doen in Ekeren om onze studenten wat aan te moedigen 😉

Het groen in Ekeren staat al redelijk hoog, dus het begint leuk te worden om ertussen te zoeken naar vis. En dat lukte ook, we kwamen de grote snoek terug tegen en ook verschillende scholen stekelbaarsjes zagen we, toch schattig als de visjes nog zo klein zijn?!

In de wand van de put zagen we in één van de vele gaten ook een visje zich verschuilen, hij keek nogal met bange ogen, dus we lieten hem maar snel weer gerust.

Sabine ging cake voorzien, maar door een gebrek aan eieren, lukte dit dus niet. Maar na een hulpkreet om zelf allemaal toch lunch te voorzien (kwestie v na de duik niet te verhongeren) hadden verschillende leden zelf iets mee gebracht: er werden 3 appelcakes boven gehaald, koeken, watermeloen en aardbeien, chips en uiteraard cava. Thomas haalde zijn OW-brevet en Femke heeft weer een paar oefeningen afgewerkt in haar reeks. Op naar de volgende duiken!

No Comments Yet.

Leave a comment

You must be Logged in to post a comment.