30-05-2019 Mojitoduik

Naar jaarlijkse gewoonte trekken we naar Ekeren voor onze mojitoduik. Is het nu omdat het al wat warmer is of omdat er drank wordt voorzien, maar ieder jaar is deze duik ÊÊn van onze toppers 😉

We zijn ingeschreven met 18, maar door ziekte vallen er een paar af, dus uiteindelijk zijn we met 16 man/ vrouw aanwezig in Ekeren. Daarvan willen er 15 in het water springen, maar Ann heeft pech, de seal van haar droogpak scheurt en ze kan dus niet mee. Joeri en Jorden duiken samen, Marleen en Vera, Lino en Guy, Patrick en Gino, Stijn en David, Dirk en Frank en Sabine en Eva. Alle buddyteams spreken onderling af welke parcour ze gaan doen en 't is grappig hoe wel elkaar tegenkomen onder water, maar dan ook alleen maar elkaar en geen andere buddyteams. 't Is precies of we de put voor ons alleen hebben 🙂 Iedereen komt na 45-60 minuten boven en er wordt enthousiast verteld: scholen baarzen, paar karpers en snoeken worden door meerdere buddyteams gezien. Het zicht is ook nog eens een pak beter dan een paar weken geleden en het groen begint ook al goed te groeien. Zalig om op deze manier een toerke te doen op deze plaats!

Na de duik is iedereen klaar voor een hapje en een drankje 😉 Dit jaar hebben we geluk, Gino wil zijn frigo wat leeg maken en komt tevoorschijn met een hoop Mediterraanse hapjes, een echt feest! We smullen allemaal volop van deze lekkernijen en drinken er ook wat mojito bij. De zon is ook van de partij en iedereen blijft zalig kuieren en genieten. Logboeken worden ingevuld en er wordt gezellig bijgepraat, maar tegen de late namiddag is het toch weer tijd om naar huis te gaan.

Wie brengt er de volgende keer zo'n lekkere hapjes mee? 😉

Foto's: 30-05-2019 Mojitoduik

No Comments Yet.

Leave a comment

You must be Logged in to post a comment.