05-2020 en 06-2020 Ekeren

Zoals eerder gezegd, worden agenda's samen gelegd en zo geraken we terug in Ekeren! Zowel Joeri en Sabine, Patrick en Gino en Marleen en Dirk kregen er niet genoeg van na die ene duik. Onderling spreken de buddyparen af, soms in de week, soms in het weekend.

Het weer is gelukkig goed deze maand, dus daar hoeven we al geen rekening mee te houden. Enkel op zondag is het nogal druk aan de duikstek, dus we vermijden allemaal deze dag.

Hetzelfde stramien wordt gevolgd: toekomen, klaarmaken, duiken, weer omkleden en vertrekken. Het is wat saai, zo zonder andere leden van de club, zonder lachen, zeveren, napraten na de duik, maar toch genieten we van de duiken op zich. Wat hebben we dit gemist!

Ook deze keer zien we allemaal veel leven: zoetwaterkreeftje, snoek, karpers, heel veel scholen baarsjes en ook de grotere exemplaren passeren weer trots de revue. Het groen zien we groeien, iedere keer dat we komen staat het weer wat hoger. Hoe de zonnestralen door het water komen en je echt een mooi lichtspektakel krijgt tussen dit groen is echt prachtig!

Eind mei beginnen we toch allemaal te snakken naar Zeeland. Ekeren is mooi, maar Zeeland nog zoveel mooier! En we krijgen dan eindelijk een goeie nieuws: vanaf 15/06 gaan de grenzen met Nederland open! Wééral een reden om agenda's samen te leggen, zeker nu we ook al met meerdere mogen afspreken!

No Comments Yet.

Leave a comment

You must be Logged in to post a comment.