26-01-2020 Boot

Ergens in 2019 is Sabine al op zoek naar een nieuw natpak, haar oog valt op een pak van Bare, maar dit pak ergens te koop vinden om te kunnen passen, is niet zo evident. Een uitstap naar Lucas Divestore valt in het water en Joeri oppert om terug eens naar BOOT te gaan, dé duikbeurs van Europa waar je ook duikmateriaal aan dumpprijzen kan kopen! Het idee wordt ook gelanceerd naar de leden toe en Dirk, Gino en Koen zijn ook geïnteresseerd.

Sabine en Joeri rijden al richting Dusseldorf op zaterdag en besluiten last minute om dan ook al eens binnen te springen op de beurs. De tickets zijn toch geldig voor 2 dagen. Koen kan jammer genoeg niet mee, dus Dirk en Gino rijden zondag samen naar de Messehalle.

Op het verlanglijstje: natpak Bare Sabine, eventueel natpak Joeri, liefst ook Bare. Dirk wil een BCD en Gino zoekt een onderpak voor zijn droogpak en een duikbril met glazen op sterkte. Joeri wil een paar voorstellingen zien van 'Behind the Mask' en ideeën voor reizen zijn voor iedereen wel interessant.

Dus zaterdag past Sabine al 2 natpakken, geen Bare, deze zijn toch niet zo soepel en het aantrekken verloopt te moeilijk. Op de stand van Mares krijgen ze uitgebreid info over de Horizon en ze volgen ook nog een uitleg over duiken op Antartica bij 'Behind the Mask'. De beelden zijn prachtig! Maar het filmen op zich was dan ook een echte uitdaging, te horen naar de verhalen. Het klaarmaken van 4 duikers op een kleine boot met alle cameramateriaal nam al snel 4u in beslag!!

Op zondag worden er nog meer pakken gepast en ook BCD's. Sabine vindt haar Bare pak voor een hele goeie prijs, Gino past een aantal onderpakken en kan ook een goeie deal doen. Sabine vindt ook nog een T-shirt om onder een natpak aan te doen en Gino bestelt nog een duikbril met glazen op sterkte. Ondertussen volgen Dirk, Sabine en Joeri nog een uiteenzetting over filmen met de drone en vooral de do's and dont's bij het opstijgen en landen vanaf een (varende) boot. Na deze uiteenzetting blijft Dirk zoeken achter de goeie BCD en uiteindelijk heeft hij die van Apeks gekocht.

Na uren rondlopen, zoeken, overleggen, passen, nog wat zoeken, afbieden,... heeft iedereen toch gevonden waar hij/ zij voor kwam. We vertrekken allemaal moe maar voldaan terug naar huis.

No Comments Yet.

Leave a comment

You must be Logged in to post a comment.