12-02-2023 Nemo33

Buiten duiken trekt ons momenteel nog niet aan, wegens een beetje te koud, maar zo in lekker warm water een plons doen, dat zien we wel zitten. Zeker als we nadien ook lekker kunnen eten. 😉

Online boeken bij Nemo blijkt nu te kunnen via de nieuwe website, toch blijft het een uitdaging om dit voor een groep te doen. Dus iedereen moet eigenlijk zelf gaan boeken om mee te gaan. Handig is anders! Uiteindelijk lukt het toch iedereen om in te schrijven en zien we elkaar dus vandaag ter plekke.

We mogen ons klaarmaken en het blijkt heel druk te zijn. Bij de mannen zijn er bijna geen opbergruimtes over, dus ze moeten gerief allemaal bij elkaar steken. In vergelijking met vroeger moet je nu ook al je eigen duikmateriaal meebrengen, behalve fles, of huren ter plekke.

Eindelijk zitten we in het lekker warme water, we gaan met 4 buddies naar beneden: Marleen, Guy, Dirk en Sabine. Onze leden met een OW-brevet gaan maximaal tot 18m: Karel, Olivier, Arne en Matti. Joeri gaat als buddy mee van Matti en ook hij gaat niet dieper dan 18m.

Als er teveel volk op de bodem begint toe te komen, trekken wij terug naar boven, langzaam en vooral uitkijken dat we niet teveel botsen met anderen. We zien de rest rond de 18m en stijgen samen op naar het platform van 10m. Ook hier is het heel druk en we gaan rustig naar omhoog om onze safety stop te doen. Na ongeveer 35 minuten gaan we uit het water en zien we elkaar terug in het restaurant. We genieten hier samen van een lekkere cocktail en Thaïse keuken. Het was leuk om te genieten van het zweven in warm water met leuke compagnie.

No Comments Yet.

Leave a comment

You must be Logged in to post a comment.