26-08-2023 Paëlla evenement

We gaan dit weekend eens niet duiken! Een paar leden hebben het leuke idee om een paëlla evenement te doen. Frank en Vera stellen hun tuin ter beschikking en Gino is kok van dienst. We houden het weerbericht in het oog en het wordt jammer genoeg geen stralende dag, maar ook geen ganse dag met regen. Dus gelukkig kan dit leuk initiatief doorgaan. 🙂

We mogen vanaf 15u arriveren en zo ergens tussen 15u30 en 16u komen al een deel van de gasten toe. We kunnen in de tuin, naast het zwembad overdekt genieten van een aperitief. Ook Gino kan zich in een gezellig hoekje opstellen om te koken. We genieten van de gesprekken, de drank en ook het maken van de paëlla is leuk om te volgen.

Rond 18u is het tijd, we mogen eten! Onze borden worden serieus vol geschept en het is smullen! Er is genoeg voor iedereen en zelfs voor een 2e keer.

Na het eten is het tijd om even het zwembad in te springen. De temperatuur is juist gepast, maar heel lang kunnen we er ook niet in blijven. Jammer van het iets frissere weer.

Verschillende leden brachten een dessert mee en na deze verfrissende duik kunnen we hiervan smullen. Uiteraard allemaal heel lekker!

Doen we dit volgend jaar terug? 🙂

No Comments Yet.

Leave a comment

You must be Logged in to post a comment.