09-05-2024 Mojitoduik Ekeren

Naast de openingsduik is de mojitoduik een jaarlijkse gewoonte waar iedereen naar uitkijkt. De inschrijvingen lopen vlot binnen en zo zullen we onze dag starten met 17 duikers en 3 supporters. We besluiten ook wat vroeger af te spreken, aangezien er nog een deel van de parking niet bereikbaar is door werken. Eens iedereen is aangekomen, worden de buddies verdeeld en begint iedereen zich klaar te maken.

De volledige put wordt benut, want er zijn buddyparen die naar rechts gaan, naar links, de put oversteken, de achterkant verkennen, ... Na 45 a 60 minuten duiken komt iedereen uit het water en er is vanalles gezien: school baarzen, karpers, snoeken en paling. Ook hoe de zonnestralen op de waterpest schijnen, is heel mooi om te zien.

En nu is het tijd voor mojito! Marleen heeft hapjes voorbereid en sausjes en we zetten alles klaar op onze tafels. Alle ingrediënten voor de mojito's worden ook klaargezet en naar gewoonte is Nancy onze mixer van dienst. Ondertussen is onze groep nog wat aangegroeid en zo kunnen we met een serieuze bende een groepsfoto maken aan het water. Het bijbabbelen onder elkaar is ook altijd plezant en zo eindigen we onze dag met een heel leuk gevoel.

No Comments Yet.

Leave a comment

You must be Logged in to post a comment.