10-03-2024 Winterduik De Nekker

Aangezien we deze week al hebben genoten van een mooi zonneke, laten we de duik op zondag doorgaan. Ra ra ra, enkel op zondag geen zon te zien. Gelukkig laten onze duikers dit niet aan hun hart komen: er schrijven zich 9 duikers in, maar op de dag zelf besluiten er toch nog 3 niet in het water te gaan.

Joeri, Elroy, Yannick, Dirk, Arne en Michel overleggen welk parcour ze gaan doen onder water. Ze houden uiteraard rekening met de temperatuur en wie welk pak aan heeft. Ze maken hun set klaar, trekken hun duikpakken aan en wandelen naar het water. Het leuke aan een aantal niet-duikers in de buurt: ze helpen met het dragen van de spullen! 🙂

De laatste afspraken worden gedaan aan de waterkant, kappen, handschoenen en vinnen worden aangetrokken en ze vertrekken allemaal per 2 om een leuk toertje te doen.

Na een 40-tal minuten komen ze terug, sommigen zagen een snoek, anderen een zoetwaterkreeftje. Qua leven was het nog niet veel. Ze konden wel allemaal genieten van alle onderwaterspullen zoals de platformen, bootjes, parabool, camion en auto.

Na het douchen en omkleden komen we samen om te genieten van lekker warme soep en vers gebakken brood.

No Comments Yet.

Leave a comment

You must be Logged in to post a comment.