Pandaweekend Grevelingenmeer

Klik om kaart te tonen
Wanneer:
13 mei 2022 @ 19:30 – 15 mei 2022 @ 17:00
2022-05-13T19:30:00+02:00
2022-05-15T17:00:00+02:00
Waar:
Pandaweekend - Grevelingenmeer
Jachthaven Den Osse
4318 Brouwershaven
Nederland
Kosten:
zie mails
Contact:
SM-team

Wie heeft er zin in een weekend lang duiken op het Grevelingenmeer, dwz bewonderen van kreeften, krabben, Noordzeekrabben, grondeltjes, zeenaalden, naaktslakken, palingen, zeesterren, zeenaalden en zoveel meer? Lees dan vooral verder 🙂

Duikschip Panda

Wat: Dit schip heeft alle voorzieningen aan boord die nodig zijn voor comfortabel te duiken en voor een prettig verblijf. Zo is het schip uitgerust met een verwarmde omkleedruimte, een gezellige bar-eetzaal, een professionele keuken, luxe douches en toiletten en twee & vier persoons hutten. Verder heeft de Panda een compressor om duikflessen te vullen. Voor speciale duiken kunnen ze een Zodiac inzetten.

Naast het duiken kan je zwemmen, zonnen en relaxen. Je slaapt op de boot die 's avond in de haven of op het water voor anker ligt. De avonden in de bar zijn gezellig en relax. De bemanning zorgt voor drie maaltijden per dag en aan de bar zijn volop koffie, thee en andere versnaperingen verkrijgbaar. De bemanning regelt ook het vullen van de duikflessen en assisteert zonodig bij het voorbereiden op de duik.

Niveau: voor iedereen

Adres: jachthaven Den Osse

Tijdschema: 3 dagen vanaf vrijdag avond 20 u tot zondag middag 17 u.

Het weekendprogramma ziet er op de Grevelingen meestal als volgt uit: het inschepen is op vrijdagavond om 20 uur. Daarna varen we uit voor de nachtduik. Na de duik kletsen we wat na in de bar, en blijven we op die plek liggen voor de ochtendduik. Zaterdag na de lunch duiken we op een andere plek en voor de nachtduik weer een volgende plek. Zondag maken we nog twee duiken en rond 17 uur zijn we terug in de haven.

Eten: Zaterdag ontbijt- lunch- diner (er wordt uitgebreid gekookt met lunch soep / pannenkoeken / hamburgers. Zondag ontbijt- lunch.

Betaling: 

* inbegrepen: 2 overnachtingen aan boord, alle maaltijden, duiken, havengelden en toeristenbelasting.

* niet inbegrepen: drankjes aan de bar, reis- en/of annulatieverzekering, flesvullingen (0.35€ per liter per vulling)

* optioneel: huur lakenpakket: 17.5€ pp (je kan ook zelf je kussen en slaapzak meebrengen, een matrasovertrek is voorzien)

Extra info: duikgerief mag in harde koffer, deze blijft tijdens het weekend op het dek staan, 1 duikfles pp, geen eigen drank meebrengen, wel chips, nootjes, koeken, … , warme kledij tegen wind, eventueel eigen stoel om op het dek te zitten.

Website: http://duikschip.nl/

No Comments Yet.

Leave a comment

You must be Logged in to post a comment.