15-04-2014 Openingsduik De Nekker, Mechelen

Hoi iedereen,

Een kort verslagje van onze openingsduik.

We waren met zijn twaalven waarvan er vijf moedigen te water zijn gegaan en dit waren Lino en Sabine als buddyteam, als triootje hadden we Patrick, Stijn en Geert.
De rest, Joeri met een hoop vrouwen nl. Marina, Carla, twee Kyra's, Gitta. Ikzelf was wegens verkoudheid in de onmogelijkheid te duiken. Dus heb ik dit jaar als supporter van de duik genoten. Ook eens leuk, het gebeuren meemaken als niet-duiker, zeker als je in aangenaam gezelschap bent.

Deze die zijn gaan duiken waren unaniem, het was een mooie duik en de Nekker biedt nog altijd een zeer goed zicht. Zeker voor herhaling vatbaar.
Iedereen is toch een uurtje onder gebleven en ze hadden allen genoten, dat zag je aan hun schitterende oogjes toen ze bovenkwamen.

Omdat we dit alle jaren met stijl doen, onze openingsduik, hebben we ook dit jaar een kleine receptie gehouden. De weergoden waren ons gunstig gezind want af en toe kwam de zon piepen en we zijn ook van regen gespaard gebleven.

Rond 13 u zijn we afgezakt naar het restaurant Chinacitywok in Mechelen en het was gelijk vorig jaar, eten a volonté, supervers en superlekker.

Dus het was weer zeer plezant.

Grtj.,

Het S/M team.

Foto's: https://plus.google.com/u/0/photos/107192177203428923583/albums/6001834737262619937?authkey=CKW6vauP2vbzcA

No Comments Yet.

Leave a comment

You must be Logged in to post a comment.