13-05-2021 Mojitoduik Ekeren

We tellen af naar deze uitstap, de eerste duik waarbij we eindelijk iets extra's kunnen doen na de duik 🙂

De regels van Avos zeggen nog altijd om niet te blijven hangen na de duik op de parking, dus Dirk en Marleen gingen vorige week op prospectie. Dankzij wat extra research van Dirk, komen ze op een goeie locatie uit, in het groen. Ondertussen zijn de coronaregels ook al versoepeld en mogen we toch met een groep afspreken.

We spreken ter plaatse af, Patrick, Dirk, Marleen, Lino, Dirk, Joeri, Michel en Sabine zijn ter plaatse. Joeri en Lino duiken niet mee vandaag. Aangezien Sabine uitleg wil geven over een duikboei oplaten, beslissen Dirk, Dirk en Patrick om samen met haar te duiken, zodat deze oefening kan worden gedaan op het einde van de duik. Marleen en Michel duiken ook samen. Aangezien we wel allemaal dezelfde toer doen, komen we elkaar meerdere keren tegen onder water, echt plezant 😉

Het zicht onderwater is niet zo goed en het heeft niet te maken met het aantal duikers die aanwezig zijn. De parking staat niet afgeladen vol, maar er zit precies ook iets zoals de bloei in het water. Ondanks het mindere zicht zien we een snoek en een aantal karpers, zalig!

Zoals gezegd doen we de oefening onder water met de boei oplaten, op het einde en gelukkig lukt dit bij iedereen. Ze staat niet bij iedereen even goed recht of steekt niet genoeg uit het water, maar oefening baart kunst.

Na de duik trekken we naar de afgesproken plaats en zetten daar alles klaar om iets te drinken en te eten. Dankzij Marleen is dit allemaal super georganiseerd! Je kan op de foto's enkel blije gezichten zien 🙂

No Comments Yet.

Leave a comment

You must be Logged in to post a comment.